Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Az a bűvös 12 hét

2009.08.16. 11:55 - Timinnyó

Jelentem ma már 12+2 hetesek vagyunk. Utronak vége, mostmár a méhlepény vette át a feladatokat, nem kell hormonpótlás.
Voltam kombinált teszten 2 napja pont 12+0 hetesen. Nyunyókánk már 55 mm-es nagy gyerek, mindene megvan, aminek kell, a tarkóredője 1,6 mm. Ez szintén jó, mert ha 3mm alatt van, az azt valószínűsíti, hogy nem lesz down kóros. Bár ennek megállapításához vettek le tőlem vért is, annak még nincs meg az eredménye.
Olyan jó volt látni a Kicsikémet, így hogy már tényleg kezd kisbaba formá ölteni. Annyira aranyos volt. :) Végig mosolyogtam amíg nézegették. Kár hogy itt a kórházban elég futószalag szerűen mennek a dolgok. Nem nézegetik sokáig a babát, nincs olyan extrázás hogy át-át kapcsolnak 4D-re. Gyorsan megméricskélik, aztán mondanak annyit hogy oké, vagy nem oké, és mehetsz. De Apával megígértettem hogy a szülinapomon bő egy hónap múlva 4D-s uh-t kapok ajándékba, és ott végre lesz időm megnézegetni Nyunót. Na meg nem utolsó sorban ott lehet Apa is! ;)
Úgy látom Jani megkönnyebbült hogy túl vagyunk a kritikus heteken. Este pl már kérés nélül is kapott Nyunyó jóéjtpuszit. Mármint pocakon keresztül. :D
És íme a sztárfotó, ami annyira nem sikerült jól, hogy nem is kellett kifizetnem, de azért én látom rajta a baba formát. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr161312613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darlingos 2009.08.28. 14:27:51

Szia Timinnyó!
Gratulálok a benned fejlődő kis csodához :) Én tegnap voltam megbeszélésen, ahol megkaptam a recepteket, kedden kezdhetném szúrni magam ...
Mint a jókislányok, bólogattam ... aztán most tele vagyok kérdésekkel, amiket nem tudok kitől megkérdezni. Végigolvastam az összes bejegyzésedet a blogban (amit a "decapeptyl" beírása után találtam meg) és sokkal nyugodtabb lettem, azaz már nem tűnik olyan felfoghatatlannak ez az egész, mint a dokinővel való találkozás után.
... félek ...
Mitől is?
Nem tudom ...
Mi már 3 éve próbálkozunk természetes úton (én már 36 vagyok), nálunk is a férjem spermái nem stimmeltek (ő 37) ...
Olyan nagyon szeretnénk babát, most meg félek ...
Nem nagyon merek ilyen fórumokra felmenni, mert annyi horror-nő van, csak rémtörténetekkel traktálják a többieket ...
A te blogod olyan hihetetlenül normálisnak tűnik - ergo te is ... ha kérdésem, nyögedelmem lesz, szeretnék veled konzultálni, remélem nem baj. Ha jó fórum/blog címed van, örömmel fogadom a címüket.
Addig is további jó gömbölyödést :))) Vigyázzatok magatokra :)
Ü
Edina

Timinnyó 2009.08.29. 16:50:38

@darlingos:
Szia!
Írtam neked mailt, remélem tudok segíteni!
Nagyon szorítok nektek!
Timinnyó


süti beállítások módosítása