Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Pöttyökből Bogyók :)

2009.06.06. 21:06 - Timinnyó

Reggel fél 10 körül kaptam a telefont. Főorvos Úr hívott, jó hírekkel. 50%-os lett a siker, 4 kis Bogyókánk fejlődik, és ketten közölük hétfőn beköltöznek Anya pocakjába. Remélem érezni fogják a különbséget, hogy ott mennyivel jobb, mint a mostani petricsészéjükben, és maradnak odabent, amíg ki nem növik a hasamat. :)
Egyébként ha továbbra is tartjuk ezt a sikerességi arányt, azaz 8 petesejtből 4 embrió, ebből kettőt beültetnek, ha folytatódik a sor egy kisbabánk lesz. Tökéletesen elégedett lennék ezzel a végeredménnyel ;)
A nyugalom szerencsére továbbra sem hagyott el, de mindig valami amin aggódhatok. Most éppen az hogy egyelőre nincs sofőrünk hétfőre, így bkv-zni és vonatozni fogunk a beülti után. Tudom hogy nem ezen fog múlni, de azért kicsit zavar, mert ez egy olyan pont ami ha netalán nem sikerülne, akkor okként fogok emlegetni. Pedig hülyeség. Amint hazaérünk fekszem 2 napot.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr811168080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korekak 2009.06.06. 22:03:09

Kedves Timinnyó!
Nem tudom, hogyan találtam a blogodra, nem is ez a lényeg.. =)
Hihetetlen küzdelmeken vagytok túl, kemény harcokat kell vívnotok, őszintén remélem, megerősödtök lélekben, s Ő megajándékoz egy csöppséggel...
imáimban hordozlak...
Ré.

Timinnyó 2009.06.07. 20:15:24

@kjekak:
Köszönöm szépen, minden pozitív energia amit Te és a sokan mások küldenek hiszem hogy segíteni fog!


süti beállítások módosítása