Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Még mindig pozitívan

2009.11.14. 17:18 - Timinnyó

Megvan a cukor leletem. Jó lett. Éhgyomorra 5,1, 2 órávala cukros víz után 6,1. Azért a doki azt üzente, hogy ez nem azt jelenti hogy válogatás és ész nélkül kajálunk. Hááát persze! :)
Voltam védőnőnél is. Súlyomat ő 83-nak mérte, én csak 82-nek előző nap. De így sem mondott semmit. Az bő 7 kiló eddig, így gondolom még benne vagyok a "belefér" kategóriában. Így hát minden rendben van.
Csak dec. 9.-én kell mennem uh-ra. Még olyan messze van. Állatira érdekel mit csinál bent a pici lány, amikor azt érzem hogy nagyon tevékenykedik. El nem tudom képzelni mit művel, amikor van olyan nap hogy megállás nélkül rendezkedik...
Apának még mindig nehéz elcsípnie, mert ha a pocakomra teszi a kezét továbra is megnyugszik. Múlt héten kitalálta, hogy behallgatózik a hasamba. Rátapasztotta a fülét a pocakra, és kb 5 mp múlva egy akkora arcon rúgást kapott, hogy belesajdult a hasfalam. Jót nevettünk. :)
A pocakom kezd kényelmetlenné válni, nem túl kellemes már lehajolni, meg aludni. Néha már panaszkodom is, de azért továbbra is imádok kismama lenni! :)

Régen volt már kép. Itt egy pocak fotó 23+4 hetesen. Ma már 25+1 vagyok, de talán azóta nem nagy a különbség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

És egy vicces kép egy nappal későbbről. Ilyen az árnyékom a fürdőszobában. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr481525067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása