Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Kezdjük el...

2009.07.21. 09:41 - Timinnyó

Tegnap felhívtam a doktorbácsimat  Baross u.-i 1.sz. Női Klinikán!
Kedves volt, mint mindig. Végigkérdezgette mikor volt az utolsó mensi, stb. Szerintem azt tőlem tudta meg hogy lombik a baba, de azt hogy hívni fogom és babát várok, már tudta.
Kérdezte hol csinálták a lombikot, a János kórház említésére egyből vágta hogy Koncz doktoréknál, szerintem ismerik egymást. Nagyjából egy korosztály is lehetnek.
Nagyon helyeselt hogy csak egy baba van.
Azt mondta akkor menjek be hozzá és kezdjük el a terhességet. Hivatalosan is kismama leszek, kiskönyvvel, védőnővel, terhesgondozással! :)
Jövő hét csütörtökön kell mennem, mert akkor már 8 hetes embrió, sőt akkor már majdnem magzat lesz Nyunyó, és azt mondta a doki akkor már látunk is valamit.
Kikérem magamnak, eddig is láttunk!!! :)
Én meg akkor már 9+6 hetes leszek, úgy várom már a bűvös 12 hetet, mint egy kisgyerek a karácsonyt!
Amit mindenképpen meg akarok majd beszélni a doktorral, hogy milyen genetikai tesztet csináltassunk. A BMC-ben azt javasolták AFP helyett amit ingyen csinálnak a kórházban menjünk el egy komplexebb genetikai szűrésre, mert azért nálunk lombikosoknál mégsem a természetes kiválasztódás működik, így kicsit nagyobb kockázata lehet genetikai eltéréseknek. Csak az a baj hogy ilyen vizsgálatot csak magán úton tudunk csináltatni, és olvasok már mindenfélét hogy melyik mennyire megbízható. 2 között ingazodozom, a kombinált és az integrált teszt között. A kettő lényegében ugyanaz, a 12. héten ultrahang vizsgálat és vérvétel van, de az integráltnál van egy vérvétel a 16. héten is, és a kettő eredményt összehasonlítják. Csakhogy az integrált emiatt 3x drágább, ellenben több cikkekben azt olvasom, hogy mindkettő kb ugyanannyira megbízható.
Na ezt majd megérdeklődöm a dokitól.
Addig meg vigyázok nagyon Nyunyóra ahogy a doktorbácsi is mondta. Úgy köszönt el, hogy gratulál, és hogy nagyon vigyázzak a babára, mint a szemem fényére! Hát kérdés ez? :)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr531258189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása