Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Keresztelő

2010.08.24. 10:49 - Timinnyó

Megvolt a keresztelő, igazság szerint már több, mint egy hete, de úgy írok, ahogy szoktam: egyszer csak.
Lényeg a lényeg, a keresztelő szuperül sikerült. Hugom lett a keresztanyu, Jani öccse pedig a keresztapu. Timike pedig természetesen gyönyörű volt. És még apu is pont előző nap hazajött a kórházból.
Fél 11-re mentünk a templomba, nem sokat váratott a pap. Mi és egy másik pici baba voltunk a főszereplők. A szertartás nem volt hosszú, de így sem nagyon tudtam odafigyelni, mert a másik baba, aki kb 2 hónapos lehetett végig ordította az egészet. Cumi, ne adj Isten cumisüveg persze nem volt ősanyunál, hogy 10 percre meg tudja nyugtatni. Gondolom az olyannyira igény szerint szoptató anyuk táborába tartozott, aki ha a baba nyitja a száját nyomja bele a cicit. Csak hát a templomban meg ugye elég ciki szoptatni...
A szertartás alatt dörgött, villámlott kint, szakadt az eső. Mivel kerti partyt terveztünk a szertartás után nem voltunk túl boldogok. Kis idővel a keresztelő után szerencsére kisütött a nap.
Tiszta égő, de elfelejtettem pénzt dobni a perselybe a keresztelő után. Bár amúgy is úgy gondolom hogy az egyhának non-profit szervezetnek kéne lennie. Legalábbis Jézus biztos hogy nem arról a pompáról prédikált, amit a Vatikánban láthatunk. Bár még nem voltam ott, de már a Szent Péter bazilika méretei is elég meggyőzőek, ami benne van arról nem is beszélve...
Sebaj majd egyszer pótolom a pénz dobást. biztos nem haragszik ezért senki. Úgysem publikus ki mennyit ad.
Nos, a keresztelő után átöltöztünk és átmentünk hugiékhoz Fótra a nagy kertjükbe. Kicsit féltünk hogy oldja meg Hugom a feladatot, hogy több mint 20 embert kell vendégül látni, de így utólag maximálisan le a kalappal előtte meg a párja előtt is. Minden szép rendbe volt rakva, mindenki hozzott valami ennivalót, így mindig volt mit falatozni. Hugom pasijának a tesója meg -aki a Hiltonban bármixer- szuper koktékokat rittyentett, főleg a nőknek. Jani meg az anyja (anyósom) bográcsban főztek pörköltet. 4 db torta volt, és még sorolhatnám.
A buli előtt ki voltam már borulva, mert mindenki úgy nyilatkozott, hogy nem jön a partyba csak a szertartásra, vagy alig marad. Ehhez képest mindenki szuperül érezte magát, ettek ittak mulattak.

Kaptunk csomó ajándékot. Tőlem kapott Timcsi egy babatornázót, zenél, világít ha ütögeti meg rugdossa. Imádja. kapott pelust, sok popsitörlőt, egy pólót, egy ruhácskát, egy tök cuki fürdőköpenyt, egy törölküzőt, és némi pénzt is. A legnagyobb ajándék azonban egy arany fülbevaló volt a keresztanyjától. Majd fotózom.
Másik hír: kb a keresztelő után pár nappal felhívott hugom. Azt kérdezte nem akarunk-e Fótra költözni, mert az egyik unokatesónk párja örökölt egy házat Vácon, amint ki akarnak adni. Megkérték hugit, nem tudna-e szerezni bérlőket. Hugiék elmentek megnézni mégis miről van szó, és beleszerettek a házba. Bár látatlanban már beajánlották egy ismerősüknek, de úgy döntöttek ha egy mód van rá, ők költöznének be.
Erről annyit kell tudni, hogy titokban arra vártunk, nem költöznek-e el, hogy nekünk legyen kertes házunk, így lényegében mindenki jól jár.
A baj csak az, hogy bár hatalmas kert van, ami nyáron pótolhatatlan, de maga a ház sokkal kisebb, mint a lakás, amiben most lakunk. Gyakorlatilag alig tudunk elvinni valamit a bútorainkból. Az is kérdéses, hol fog elférni a töménytelen mennyiségű cuccunk. Hiszem hogy most be kell vetnem a kreativitásomat, meg Janinak az ezermester képeségeit, és úgy meg fogjuk tudni oldani ezt a részét a dolognak.
A másik, hogy Dunakeszin maradunk bejelentve, így ott lesz a gyerekorvos, védőnő, az én házidokim, és persze nem utolsó sorban az anyám, anyósomék, és persze a beteg apám. Elég gyakran kéne átjönnöm Keszire, ami kocsival kb 5 perc, busszal-vonattal kb 1 óra. Mindenképpen be kéne ruháznunk egy autóra, mert ebben a helyzetben óriási segítség lenne. Most az a terv hogy Jani Karácsonyi plusz pénzéből, és némi hitelből veszünk valami régi, de működőképes autót. Már alig várom. Én leszek a sofőr, mert Janinak nincs jogsija. Bár utálok vezetni, de ez csak addig tart, amíg nincs rutinom.
Képeket én nem csináltam a keresztelőn, de pár rokon már küldött át, azokból szemezgetek.

 

 

 

 

 

 

 






















 

A további képeken már lekerült a keresztelő ruha, és mindegyiken látszik a fél család, nem merem ide feltenni őket, nehogy valamelyik családtagom kiakadjon.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr162243361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása