Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Ünnepek

2012.01.03. 11:57 - Timinnyó

Túl vagyunk a karácsonyon, és a szilveszteren.
Elmondhatom hogy jól alakult az év vége. Volt habzsi-dőzsi, Timikének sok ajándék, vendégség hegyek.
Anyum nálunk vacsizott 24.-én. Volt rántott hal, rántott husi, sült kacsacomb, baconbe tekert aszalt szilvás csirkemell, fahéjas csokikockák, és gesztenyetorta. emelleé anyu hozott még káposztalevest, és töltött káposztát, anyóstól pedig halászlét kaptunk. Bejglit idén nem sütöttem, vettünk TESCO-ban.
Vacsi után átjöttek anyósék és keresztanyámék is, így kb 10-en voltunk. Timike volt persze a fő szám. Sok ajándékot kapott. Tőlem egy golyópályát, és egy Babilon építőt, anyutól egy IKEA-s hintaló szerű dolgot, meg egy Barneyis könyvet, kerezstanyámtól, és Évitől, az unokatesómtól orvosi táskát, kis kirakót, nagy kirakót, mesekockát, Anyu bátyjától takarítókészletet, húgomtól kisszéket, fa lovacskát, sminkkészletet. Timike keresztapja pénzt küldött Londonból, abból kapott Timi egy kis zongorát, egy Anna és Peti könyvet, és egy kis xilofont.Tehát el van látva a gyerekem új cuccokkal.

A szilveszterben az volt a legjobb, hogy 7 körül kimentünk hármasban sétálni, hogy Timinek mutassunk tűzijátékot. Már majdnem feladtuk, mire láttunk, de Timi azóta is emlegeti. Utána tévéztünk éjfélig. Én ittam Voilá pezsgőt (barackosat), éjfélkor koccintottunk, kimentünk pár percre tűzijátékokat nézni, aztán én bealudtam. Így létünk át 2012-be.
Karácsony előtt voltunk uh-n, Öcsi is jól van, akkor 2-2,1 kg-ra saccolta a gép. Korának megfelelő méretű a kis tökös. Húgom kísért el, jól eldumáltunk várakozás közben, és az uh-ra is bejöhetett.
Jövő héttől kezdődnek a ctg-k. Finisben vagyok. Még olyan hihetetlennek tűnik, hogy nemsokára 4-en leszünk. Biztos megint sokkot kapok majd szülés után. Igazság szerint jobban félek a Baby Bluestól, a szülés után, mint az egész szülés, császár, első felkelés, őrző mizériától. Majd beszámolok jogos volt-e a para.














































33+2 napos pocak (tegnapi)

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr13516013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása