Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Életképek

2010.03.23. 14:52 - Timinnyó

Ígértem képeket, de még nem jutottam odáig, hogy feltegyek. Majd most.
Rólunk annyit, hogy végre beköszöntött  jó idő, így mostanában majd minden nap megyünk sétálni.
Az új módi Timi babánál most épp az, hogy az esti fürdés és evés után órákon át csillapíthatatlanul sír. Néha néha belealszik 5 percekre, aztán folytatja. Végül 10-11 körül elájul, és onnantól már fel se kel hajnal 3-4-ig. Nem tudom mi lehet a baj, de ez állítólag tipikus a babáknál. Mindegyik este nyügibb.
Tegnap meg ma, mondjuk hasonlóan viselkedik napközben is. Remélem csak átmeneti időszak.
Jövő héten kell mennem 6 hetes kontrollra. Valahogy meg kell oldanom hogy legyen itthon elég anyatej legalább egy kajálásra. A fagyazstó tele van, de jobb lenne előző nap lefejni annyit, ha sikerül. Szerintem most nőhetett meg babám tápanyag igénye, mert úgy érzem kevesebb a tejem, tehát gyanítom többet eszik.
Tegnap voltunk tanácsadáson. Timcsi hízik ezerrel. Már 4410g. Fél kilót hízott az elmúlt 3 hétben. Meg is lettünk dícsérve. Nagyon büszke vagyok magunkra.
Hétvégén voltunk barátoknál keri partyn. Már nagyon kellett nekem egy kis társaság, élet, és hogy még jó idő is volt az már csak hab a tortán. És végre mi is babával mentünk. Többeknek már kettő van. Sajna ebben a társaságban is vannak olyanok, akiknek még nehezebben jön össze mint nekünk. Ott sajnos cukorbeteg a lány. Nekik nagyon nagyon szorítok, annyira jó szülők lennének. Megérdemelnék.
És akkor az ígért fotók...

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr321862506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vikicicca 2010.04.06. 10:31:01

Szia Tim!
De klassz fotók! És de klassz modell! :)
Több fotót még még!!!!
Puszi:
Viki és Szonja

Timinnyó 2010.04.06. 11:50:08

@Vikicicca: Lesz még, ne félj! Gyűjtögetem szorgalmasan a sztárfotókat. ;)

Jessicat87 2013.01.01. 20:34:27

Csodaszép kislányod (most már nagy lányod) van! Igazán megérdemeltétek, öröm így utólag is olvasgatni az írásod.

Timinnyó 2013.01.03. 09:09:02

@Jessicat87:
De jó hogy elolvastad. :)
2 gyerkőc mellett egyelőre örülök ha a mailjeimet néha meg tudom nézni, ide írni végképp nem marad időm, de a blog célja az volt eredetileg, hogy a meddőséggel küzdő pároknak segítsen, és remélem ezt a célt még sokáig be fogja tölteni. :)


süti beállítások módosítása