Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

1. uh szűrés

2009.09.02. 15:47 - Timinnyó

Hérfőn, azaz tegnapelőtt voltam a Klinikán. 9-re volt időpontom, és nagyjából akkor be is hívtak.
A mostani uh-s néni borzalmas volt. Rettenesen mogorva, és elég undi is. Ott kezdődött, hogy alig akart megvizsgálni, mondván mit keresek ott 14 hetesen, ilyen idősen nincs kötelező uh. Nagynehezen rávette magát hogy mégiscsak megnézzen.
Végre nem hüvelyi uh van, hanem hasi. Mennyivel egyszerűbb így...
A legszebb az volt az egészben, hogy felém nem volt egy darab monitor sem. Lett volna egy kis tévé ami felém néz, de nem volt bekapcsolva. Nem tudom hogy ez direkt volt, vagy el volt romolva a készülék, de ettől a banyától kedvem sem volt megkérdezni.
Így aztán úgy lett vége az uh-nak hogy egy pillantást sem vethettem Nyunyóra. Ezek után evidens, hogy meg sem próbáltam képet kérni. :(

Íme az adatok:
BDP: 28 mm (két halánték közti távolság)
OFD: 34 mm (homlok és tarkó közti távolság)
HC: 98 mm (fejkörfogat)
AC: 80 mm (haskörfogat)
FL: 14 mm (combcsont hossza)
AD1: 23 mm (has átmérő 1)
AD2: 28 mm (has átmérő 2)

A lelettel felcammogtam a dokibácsimhoz. Ott is nagyon hamar bekerültem.
Jól kielemeztük az uh leletet. Nyunyóka szuper baba. Pont akkora, amekkorának lennie kell. A méhlepény már nem ilyen "jólnevelt". Bár a hátsó falon tapadt meg és az jó, de eléri a belső méhszájat. Az már annyira nem jó. Félő hogy ha kicsit megerőltetem vagy túl jól érezzük egymást Janival, vérezgethetek. Így most óvatosnak kell lennünk.
Megmutattam még az ekg-mat és a vérképemet. Minden szuper. Annyi amire figyelnem kell, hogy a vasam, bár még a normális tartományban van, eléggé az alsó határán, így ősztől pótolnom kell. 
Ez legyen a legnagyobb bajunk végig!
Azt veszem észre hogy uh-ról uh-ra egyre közelebb kerülök Nyunyóhoz. Hiszem már 10 centis a fejkörfogata, van combcsontja... Ez hihetetlen. Először 6 hetesen még csak egy pötty volt a petezsákban, aztán 8 hetesen egy amorf kis valami. 10 hetesen egy fejecske és egy testkörvonal látszódott belőle. 12 hetesen már megvolt mindene, de még nem mérték le. És most...
Még kb 2 hét és a szülinapomon szept 18.-án megyünk 4D-s ultrahangra. Már alig várom!
És, mert mindenképp kell valami kép, íme a 14 hetes és 3, illetve 4 napos pocakom. Nagyon büszke vagyok rá!!!



A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr351355555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása