Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Első hetek

2010.03.11. 14:29 - Timinnyó

 Jelentem teljesen jó kislányom van. Most is a kiságyában alszik. Nappal kb 3-4 óránként szopizik, éjjel pedig 6 órát alszim egy huzamban 11-12-től 5-6-ig. Sokkal rosszabbra számítottam. Nem vagyok fáradt, max a vashiány visel meg még mindig, de a napfény (majd ha lesz) biztos feltölt energiával.
Amilyen jó volt az első napokban, hogy itt volt anyu és segített, 2 hét után épp annyira lett terhes a dolog. állatira elegem lett belőle, hogy állandóan itt esz a fene valami családtagot, én meg nem tudom csinálni a dolgokat úgy ahogy szeretném. Egyrészt szopi után a fejés gyakran elmaradt, mert szórakoztatni kellett a vendégeket. Másrészt, mivel folyton valaki álldogált a kiságy mellett, Timike is nyugtalanabbg volt, nem tudott aludni. Persze minden nyikkanásra kikapta valaki a kiságyából, ezen is ki voltam.
Ez az első hét hogy nagyrészt kettesben illetve hármasban vagyunk hagyva, és kis szoktatás után kiválóan kezd működni minden. 3 óránként szopi, utána kis "beszélgetés és játék" anyával, aztán kiságy, zenélő forgó bekapcs, cumi arcba, és pihi van következő szopiig. Így akár még ide is tudok írni. ;)
Utánaolvastam így utólag a császáros szülésnek. Áldom a sorsomat, hogy a szülés előtt ezt nem tettem meg. Borzasztó dolgokat írnak. Őszintén szólva így túl rajta, sokszor nem is értem miről beszélnek. Pl mi olyan rettenetes a katéterben? Nekem akkor rakták be amikor már nem éreztem semmit, amikor 6 órát kellett feküdni, meg az első éjszaka egyáltalán nem bántam hogy nem kell kimennem, a kivétel pedig szintén nem fájt.
Na meg azon mindenki kiborulva, hogy 6 óra után fel kellett kelni. Miért? Jobb lenne 3 napig feküdni? Fájni persze hogy fájt, de ott a cél, hogy meg kell csinálni, hogy minél hamarabb a babáddal lehess. Mellesleg az első felkelés volt nagyon szar addig a kb 10 percig amíg talpon voltam és megmosakodtam. Miért jobb mondjuk 72 órán keresztül vért izzadva vajúdni?
Ezekből a sztorikból azt szűrtem le hogy

1.) Én valószínűleg egy hős lehetek hogy ilyen jól bírtam
2.) Óriási mákom lehet hogy nem viselt meg a császáros szülés, és egyáltalán semmi rossz élményem nem maradt
3.) Nem szabad előre olvasgatni, mert szerintem annyira besz..tam volna ha ezeket a szülés előtt olvasom, hogy ijedtemben még mindig egyben lennénk

Mindennek ellenére jó lenne a másodikat rendesen szülni, de erre nem sok esélyem van. De sebaj, így is jó lesz! Meg még úgyis várunk, így ezen most nem agyalok. 
Megyek mert sír a drágám, de majd még rakok képeket ha lesz időm. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr121831364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s_bea 2010.03.11. 21:28:17

Timi te egy hős vagy, én ezt már rég tudtam!!! :-))

Bea


süti beállítások módosítása