Leszek-e anya...?

Meddőségem és ha minden jól megy babavárásom történe. Meg minden ami utána jön.

Baba Timi

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Baba Jani

AlternaTickers - Cool, free Web tickers

Linkblog

Szuri :(

2010.04.21. 15:51 - Timinnyó

Tegnap kellett mennünk tanácsadásra. Már egy hónapja nem voltunk, kíváncsi voltam mennyit nőtt az én kis óriásbébim.
Nőtt! 5,15 kiló és 59,5 centi. Mindenki dícsérte hogy milyen szép nagy baba. 
De nem ám csak mérésre mentünk. Szegény Drágám kapott szurit, nem is egyet, hanem egyből kettőt. Nagyon sajnáltam, mert virágos jó kedve volt reggel, és még a rendelőben sem volt hangja sem. Elnézelődött, gagyogott nekem. Még amikor bevittem akkor is mindenkire vigyorgott, és szó nélkül tűrte, hogy a doktornéni megvizsgálja. Aztán egyszer csak jött derült égből a villámcsapás, és beledöftek a tűt a kis combjába. Persze itt már legörbült a szája. :( Aztán ha ez még nem lett volna elég, gyorsan kaptt még egyet a másik combijába is. Ekkor már nagyon eltörött a mécses, anyának meg a szíve szakadt meg. Még kint a váróban mondta a magáét, amíg öltöztettem. Nagyot csalódott Timike az emberekben. :( 
A nagy méltatlankodás egészen addig tartott, amíg el nem indult a babkocsi. Abban a pillanatban, a nagy ijedtségre gyorsan elaludt.
Otthon persze mindenki rettentően pátyolgatta a kis sebesültet, és én kis színésznőm ki is használta a helyzetet. Jött nagypapa, nagymama, ő meg átadta magát a gondoskodásnak.
Este már csak én és Apa maradtunk, meg egy egyre melegebb gyerek. Elkezdett felmenni a láza. Este 38,5-öt mértünk. Telefon anyunak, aki elmondta hogy vonjunk le 0,5 fokot, de mivel úgy is lázas éjszakára adjak neki egy kúpot. Kicsit féltem az új feladattól, de nem volt gond. Ráadásul a láz miatt nagyon altatni sem kellett Timikét, letettem a kis bölcsőjébe és már szundizott is.
Éjszaka persze többször ránéztem, de pár óra alatt már nem éreztem melegnek, és szerencsére azóta sem ment fel a láza, viszont hétfő óta nyügi. Most éjszaka alig aludtam a sok hiszti miatt.
Na azért annyira mégsem lehet szarul az én kis Tündérem, mert ma új mutatvánnyal örvendeztette meg anyát. Reggelente babamasszázsolni szoktunk, és ma a hát masszírkánál Timike nagyon emelgette a fejét, de mivel instabil még eldőlt oldalra, és addig mesterkedett, amíg a hátára fordult. Még azon melegében vissza fordítottam, és megint megcsinálta, majd a kiságyban is sikerült. :)
Jelzem ez a délelőtti jókedvű időszakban volt, most délután már megint hiszti van... :( 

Képeket később rakok, most Apáznom kell mert megsértődik. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://leszekeanya.blog.hu/api/trackback/id/tr821940165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darlingos 2010.04.29. 20:08:49

ok, itt is olvasgatok, ha már nem jön levél :)
Örülök, hogy jól vagytok :))))))))))))))
Pusssssz!


süti beállítások módosítása